Anna van Kakerken - Een cursus in wonderen
 

Wie is Anna

Toen mijn moeder op jonge leeftijd in 1964 overleed, was dat voor mij de voortzetting van de zoektocht naar spiritualiteit. Als kind had ik al veel belangstelling voor het “onzichtbare”. Na een cursus transcendente meditatie was mijn belangstelling meer dan gewekt.

Samen met mijn echtgenoot bezochten wij samen 22 jaar de School voor Filosofie in Amsterdam en starten 15 jaar later een School voor Filosofie in Breda. Zes jaar later was de leerschool daar voorbij en emigreerden wij voor 12 jaar naar Frankrijk.

In 1999 kwam in Nederland een vertaling uit van Een Cursus in Wonderen waar wij al vaak van hadden gehoord. Meteen na de uitgave zijn wij samen met de studie daarvan begonnen en nooit meer gestopt. Tot dat moment was het de hoogste Kennis waar wij van hoorden. Wij herkende de praktische en zeer diepgaande weg ervan. Snel daarna volgden wij workshops, jaargroepen en retraites bij verschillende leraren.

Na 12 jaar in Frankrijk te hebben gewoond hebben wij ons in Oosterhout (nb) gevestigd waar ik na het overlijden van mijn echtgenoot weer een groep vormde met mensen die net als ik geïnspireerd zijn door Een Cursus in Wonderen.

Via een dierbare vriendin is de Kennis van The Way of Mastery tot mij gekomen en ik wist meteen ook hiervan wil ik horen / leren / weten. In de naaste toekomst wil ik bij voldoende belangstelling een groep starten van The Way of Mastery.